Puteți cumpăra produsele de pe site-ul https://tiarstudio.ro/ folosind următoarele instrumente de plată:

Ramburs (cash) la livrarea coletului

Contravaloarea produselor comandate poate fi achitată curierului chiar la livrarea acestora la adresa specificată de dumneavoastră.

Prin Card bancar

Pentru siguranța plăților tale, folosim ca procesator de plată. Plățile sunt securizate conform standardelor 3D Secure VISA și MasterCard.

Daca ai selectat card de credit/debit ca metoda de plată, se va deschide automat o pagină unde este necesar să completezi formularul cu datele despre acesta. Dacă tranzacția prin card a fost reușită, vei primi un mesaj cu informații relevante despre comandă. Aceste informații le vei primi și prin e-mail. Sunt acceptate următoarele cărți de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Produsele comandate trebuie achitate integral, în caz contrar nu îți vom putea efectua livrarea produselor.

Datele cardului tău nu vor fi stocate de către procesator, ele fiind securizate și trimise direct către serverul bancii. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele NETOPIA Payments.