Plasarea comezilor pe site-ul TiarStudio.ro, prin telefon sau pagina de Facebook reprezinta acordul dumneavoastra in ceea ce privesc conditiile de mai jos.

1. Informatii generale
1.1. SC Liz Retus SRL-D in Romania
Liz Retus SRL-D cu adresa in sector 2, Strada Banul Nicolae, nr 96, Bucuresti, inregistrata la Oficiul Registrul Comertului sub numarul J40/15237/15.12.2015, avand CUI RO 35328737, este producator autorizat de haine pe teritoriul Romaniei.
IMPORTANT: Inainte de a plasa o comanda va rugam sa accesati tabelul de marimi disponibil atat pe site cat si pe pagina de Facebook sau sa ne contactati prin telefon, mail sau  mesaj.

1.2. Informatii generale despre produsele comercializate pe site
Va rugam sa tineti cont de faptul ca produsele comercializate pe site si pe pagina de Facebook NU sunt produse facute pe comanda si sunt disponibile doar in nuantele si marimile mentionate pe site/Facebook.
Produsele nu se pot personaliza pe alte dimensiuni decat cele specificate in tablelul de marimi( marimile europene). Pentru a determina marimea exacta clientul este rugat sa acceseze tabelul de marimi disponibil in site/Facebook.
IMPORTANT: Clientul ar trebui sa tina cont ca articolele comercializate au croieli lejere si nu sunt produse care sa urmeze linia corpului.
Culoarea produsului vizualizata pe site/Facebook poate parea usor modificata datorita specificatiilor tehnice ale monitorului utilizat.
De asemenea pe site gasiti toate detaliile aferente fiecarui produs: descrieri, preturi, fotografii, sau durata livrari. Totusi, Liz Retus SRL-D cu isi rezerva dreptul de a refuza comenzi care au caracter fraudulos.

1.3. Disponibilitate
Toate produsele comercializate pe site sunt fabricate in propriul atelier si au un stoc limitat. In cazul in care produsele comandate nu se regasesc la noi pe stoc veti fi contactat(a) si se vor oferi toate detaliile necesare pentru a inlocui produsul sau a stabili un nou termen de livarere.

1.4. Preturi
Preturile comunicate pe site includ TVA. Ne rezervam dreptul de a modifica preturile produselor comercializate pe site, urmand ca produsele sa fie afisate cu noul pret pe site/Facebook. Pretul platit de client fiind pretul afisat in momentul plasarii comenzii.

2. Politica de vanzare on-line
2.1. Comanda on-line
Clientul poate efectua o comanda pe site/Facebook prin furnizarea tuturor detaliilor necesare procesului de cumparate. Prin efectuarea unei comenzi clientul declara ca toate informatiile transmise catre comerciat sunt corecte si complete.
Liz Retus SRL-D are dreptul sa contacteze clientul dupa plasarea unei comenzi pentru a cere detalii suplimentare sau pentru a confirma comanda.
Liz Retus SRL-D isi rezerva de asemenea dreptul de a anula o comanda in cazul in care detaliile transmise de comparator sunt incomplete sau cumparatorul nu a confirmat comanda.
Liz Retus SRL-D va trimite o notificare/sms/mail catre client cu anularea automata a comenzii din sistem fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune in urmatoarele cazuri:
– neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Clientului, a tranzactiei, in cazul de platii online;
– invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de Liz Retus SRL-D, in cazul platii online;
– datele furnizate de catre client privind livrarea (adresa, date contact), pe site sunt incomplete sau incorecte;
– realizarea a mai mult de doua livrari consecutive, esuate;
In cazul in care clientul renunta la o comanda cu plata efectuata in avans, prin transfer bancar confirmat sau prin solutia online de plata cu cardul suma aceasta va fi rambursata de catre Liz Retus SRL-D in maxim 15zile lucratoare de la data inregistrarii tranzactiei, in cazul in care clientul nu doreste inlocuirea produsului cu un altul.

Liz Retus SRL-Dare dreptul de a cere clientului plata partiala in avans inaintea livrarii unei comenzi in cazul in care suma totala a comenzii depaseste 800 lei. In acest caz suma platita in avans nu poate depasi 50% din valoarea totala a produselor comandate.
Detaliile referitoare la o comanda pot fi modificata in cazul in care:
a. Clientul doreste livrarea produselor la o alta adresa si notifica Liz Retus SRL-D inainte de expedierea comenzii;
b. Clientul doreste cresterea cantitatii dintr-un produs deja existent intr-o comanda;
c. Clientul doreste sa adauge si alte produse la comanda care inca nu a fost expediata
d. Clientul doreste cumularea comenzilor cu perioade de livrare apropiate.
e. Modificare date pentru facturare.
Detaliile legate de comenzi nu pot fi modificate, in cazul in care Clientul opteaza pentru plata online sau prin transfer bancar a contravalorii acestora.

3. Dreptul de proprietate intelectual si industriala
3.1. Continutul de pe site/Facebook sau alte retele sociale incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a Liz Retus SRL-D, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

5. Plata
Preturile produselor si serviciilor afisate in cadrul site-ului SC Liz Retus SRL-D includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.
Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare comanda. Liz Retus SRL-D va emite catre Client o factura pentru produsele si serviciile livrate, obligatia Clientului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.
Produsele comandate vor fi achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea.
Plata produselor comandate de pe site-ul Liz Retus SRL-D se poate efectua in avans (prin ordin de plata sau card bancar) sau la livrarea produselor (ramburs prin firma de curierat).
In cazul in care clientul efectueaza retururi in mod repetat(maxim de 2 ori consecutiv) Liz Retus SRL-D isi rezerva dreptul de a refuza onorarea comenzilor venite de la acest client.
De asemnea Liz Retus SRL-D isi rezerva dreptul de a anula orice comanda care prezinta caracter fraudulos.

6.  Livrare
Livrarea produselor se va face oriunde in tara (Romania). Liz Retus SRL-D isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor.
Liz Retus SRL-D isi rezerva dreptul de a anula orice comanda care nu este confirmata in 24 de ore lucratoare.
Produsele vor fi livrate prin curier, plata acestuia revenind in atributiile clientului. Doar in cazul in care Liz Retus SRL-D notifica/afiseaza pe site/ Facebook o campanie prin care clientii vor beneficia de transport gratuit, plata acestuia va reveni in atributiile Liz Retus SRL-D.
Clientul este rugat sa verifice integritatea coletului in momentul livrarii si are dreptul de a refuza primirea in cazul in care acesta prezinta nereguli. Toate neregulile depistate vor fi inregistrate impreuna cu curierul printr-un proces verbal pe care Clientul se oblige sa-l expedieze la adresa Liz Retus SRL-D.
Costul transportului va fi suportat de client si este de 25 de lei per comanda si difera in functie de localitatea unde se face livrarea.

6.1. Termen de livrare
Este de aproximativ 5-7 zile lucratoare calculate de la data preluarii si acceptarii comenzii de catre Liz Retus SRL-D.
Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. In cazul in care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla in stoc, Clientul va fi instiintat(a) in acest sens.

7. Retur
Orice reclamatie privind starea produselor livrate va fi adusa la cunostinta firmei noastre telefonic sau prin e-mail la comenzi@tiarstudio.ro , urmand ca societatea noastra sa o solutioneze.

Plata returnarii pachetului revine clientului, urmand SC LIZ RETUS SRL-D sa restituie clientului contravaloarea produselor returnate, dupa ce constata ca acestea sunt in starea în care au fost expediate.
– Produsele nu trebuie sa prezinte niciun semn de purtare.
– De asemenea etichetele produselor ar trebui sa fie intacte.
– Termenul maxim de retur este de 14 de zile , timp in care puteti solicita inlocuirea produsul sau primi banii inapoi.
– Clientul este responsabil pentru deteriorarea sau pierderea produsului in urma transportului de returnare.
– Returnarea produselor se va face catre: SC Liz Retus SRL-D, sector 2, Strada Banul Nicolae, nr 96, numai prin curier privat (FanCourier).

Returnarea sumei aferenta returului se face numai prin transfer bancar in conturile bancare indicate de Client in format IBAN in termen de 14 zile.
Nu se fac returnari in numerar, posta, sau ramburs.
Toate datele necesare efectuarii platii pentru retur vor fi comunicate de client printr-un mail.
E-mail-ul trebuie sa contina urmatoarele informatii:
– Numarul comenzii;
– Numele produsului returnat;
– Datele contului bancar in care vor fi livrati banii
Nota: daca nu detineti un cont si doriti sa vi se returneze contravaloarea returului in contul unei alte persoane va rugam sa confirmati acest lucru in e-mail si sa specificati cine este titularul contului (Nume si Prenume complet).

In majoritatea cazurilor, produsele care nu vi se potrivesc ca marime pot fi inlocuite cu produse identice pe marimea solicitata de dvs.
Returul pentru inlocuirea marimii este acceptat o singura data.
Daca doriti sa schimbati produsul cu o alta culoare/marime, va rugam sa ne contactati in prealabil prin email la adresa comenzi@tiarstudio.ro in care veti specifica foarte clar numarul comenzii, numele dvs si produsul pe care il doriti la schimb. Orice schimb de produs se poate face doar in limita stocului disponibil.

Produsele marca TiarStudio sunt produse rezultate in urma colectiilor sezoniere, colectii create in propriul atelier. Este important de stiu ca accesorille respective aplicatiile sunt create manual, iar anumite modele pot fi croite doar prin cusatura manuale, motiv pentru care anumite produse pot prezenta mici imperfectiuni ce nu pot fi depistate in pozele de prezentare. Este de datoria utilizatorului sa citeasca Termenii si Conditiile TiarStudio si sa studieze atent toate aspectele inainte de a efectua o COMANDA.

Conform OUG 34/2014. art 16, produsele care sunt modificate(personalizate) sau efectuate la comanda cu dimensiunile clientului, nu pot fi returnate.

8. Confidentialitate
SC Liz Retus SRL-D  garanteaza securitatea si confidentialitatea informatiilor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic.
Clientul declara ca este de acord ca datele furnizate sa poata fi folosite de catre SC Liz Retus SRL-D pentru notificari privind starea comenzilor si diverse oferte speciale, promotii.
Prin utilizarea site-ului SC Liz Retus SRL-D clientul confirma ca a luat la cunostinta si ca a fost de accord cu toti termenii si conditiile prezentate mai sus.

8.1. Protectia datelor personale
SC Liz Retus SRL-D nu poate fi responsabila pentru securitatea si confidentialitatea contului  creat pe site si nici nu poate fi trasa la raspundere pentru pierderea datelor personale stocate.
SC Liz Retus SRL-D depune toate eforturile pentru a se asigura ca informatiile pe care utilizatorii siteului SC Liz Retus SRL-D le introduc in baza noastra de date sunt folosite numai in scopurile pe care utilizatorii siteului SC Liz Retus SRL-D au dat acceptul.

9. Cookies
„Cookies” pot fi solosite in identificarea si/sau memorarea preferintelor utilizatorilor. Astfel prin utilizarea “cookies”-urilor navigarea pe site  utilizatorului devine mai optimizata iar la urmatoarea vizita pe site navigarea se va face in functie de preferintele utilizatorului.

10. Garantia produselor
IMPORTANT: Clientul este rugat sa verifice si sa respecte pictogramele cu instructiuni de curatare si intretinere pentru produsul cumparat care se regasesc pe etichetele produsului comandat.
SC Liz Retus SRL-D nu poate fi raspunzatoare pentru deteriorarea produselor in urma folosirii produselor neadecvate sau pentru daune provocate de terti precum societatii care ofera servicii de curatare profesionala.

11. Politica GDPR
Prelucrarea datelor cu caracter personal – Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora, societatea comerciala Liz Retus SRL-D are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care dumneavostra ni le furnizati.
Prelucrarea datelor cu caracter personal este un proces gestionat intern de catre societatea comerciala Liz Retus SRL-D.
Liz Retus SRL-D proceseaza datele cu caracter personal doar in urmatoarele scopuri: informarea clientilor cu privire la comenzile lor, facturare, procesarea si identificarea platilor, livrare, marketing (newsletter prin intermediul e-mail).
Accesul la datele cu caracter personal este permis doar urmatorilor terti: Netopia – MobilPay (procesarea platilor), Fan Courier (servicii de livrare), Retargeting Biz (marketing online).
Liz Retus SRL-D mai are acces la urmatoarele date de trafic, (acestea sunt obtinute prin intermediul serviciului Google Analytics): IP, tip browser, durata vizitei, tipul dispozitivului, locatie. Aceste date nu sunt pastrate de societatea noastra comerciala, dar pot fi furnizate in orice moment de catre Google.
Prin completarea datelor personale in formularul de inregistrare si/sau de COMANDA, clientii declara si accepta neconditionat ca datele personale sa fie incluse in baza de date a Liz Retus SRL-D si isi dau acordul expres si neechivoc ca toate aceste date vor fi utilizate si prelucrate doar in scopurile prevazute mai sus.
Prezentul document confirma faptul ca sunt garantate drepturile prevazute de lege ale clientilor, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de adresare Justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
Clientii pot verifica gratuit, printr-o cerere scrisa, datata, semnata si expediata la adresa: Strada Banul Nicolae, nr 96, sector 2, Bucuresti, in atentia Liz Retus SRL-D, daca datele personale sunt sau nu procesate. De asemenea, clientii Companiei pot interveni asupra datelor personale prin aceleasi mijloace descrise anterior, pentru: rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma Legii pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma Legii pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
Solicitarile referitoare la datele cu caracter personal pot fi trimise si pe email la adresa: contact@tiarstudio.ro.
In urma eventualelor solicitari din partea clientilor, compania isi asuma obligatia de a interveni asupra datelor cu caracter personal (conform cu solicitarile inregistrate), in termenul legal prevazut in Legea pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.