Rochii office elegante

Da vina pe secolul XXI, sau poti da vina pe dorinta feminina de a evolua. Totodata poti da vina pe feministele care au sustinut si au luptat pentru libertatea si afirmarea noastra. Iti propun un articol extrem de interesant despre un subiect mult discutat: rochii office elegante. Avem o lista interminabila de femei puternice care au reusit sa construiasca afaceri de succes prin lupta si determinare. Una dintre ele este si Sara Blakely care in 2012 era numita cea mai tanara miliardara din US. Mary Barra, cea mai puternica femeie de afaceri din lume, prima femeie aflata in fruntea unui producator auto global.

Cu toatele aspiram la o cariera de succes, la o viata profesionala respectabila, la propria afacere pe care sa o dezvoltam si pe care sa o crestem. Dar pana sa ajungem acolo si pana ca aceste femei sa ajunga acolo sunt multi pasi de parcurs. Totul porneste cu o rochie din categoria rochii office elegante. Avem un prim interviu sau o prima intalnire de afaceri, iar prima impresie este definitorie. Emotii exista, atat la noi cat si la interlocutori pentru ca suntem umani si intelegem reciproc acest lucru. Ceea ce nu putem intelege este daca o persoana nu se prezinta corespunzator la un astfel de eveniment. Nu din snobism sau din ignoranta punem pret pe aceasta prima impresie.

Rochii office elegante …. alegerea perfecta de zi cu zi !!!

Ci din cauza faptului ca o tinuta poate spune multe lucruri despre un om. Iar pana sa ajungi sa schimbi pareri si idei cu interlocutorul tau, acesta isi va face deja cateva pareri despre aparitia ta. Astfel ca este esential fara doar si poate sa punem pret pe aparitia noastra. Rochiile office elegante au ajuns sa fie o piesa de rezistenta in garderoba femeii secolului XXI. Fie ca lucram intr-o corporatie sau conducem propria afacere este extrem de important felul in care ne prezentam in fata colegilor sau al angajatilor nostri. Tiar Studio va pune la dispozitie o gama larga de rochii office din care puteti alege modelul care considerati ca se potriveste cu personalitatea dumenavostra.

Este important sa alegeti acea piesa care stiti ca va reprezinta si care stiti ca la un moment dat va devenii ,,rochia purata la primul pas’’. Rochiile office elegante au devenit piese foarte solicitate si piata nu duce lipsa de aceasta categorie. Ceea ce in schimb ii lipseste pietei in ultimii ani este calitatea si totodata autenticitatea produselor. Este important ca aceste rochii office elegante sa fie croite din materiale de cea mai buna calitate.  Deoarece acestea sunt tinute pe care le purtam o zi intreaga, la birou sau in business trip-uri. Intotdeauna trebuie sa ne ofere in orice moment al zilei un look proaspat, fresh.

Acesta este secolul vitezei si nicicand nu a fost mai favorabil pentru noi sa ne afirmam. Alege si tu sa te afirmi prin creatii vestimentare croite manual si totodata prin croieli atipice. Acestea din urma cu siguranta  te vor ajuta sa iti definesti propriul tau stil vestimentar.

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.