Cum cumpar

Comenzi

Cum plasez o comanda ?

Selectați produsul dorit din catalogul de produse apăsand butonul „Adaugă în coș”.

Accesați tool-ul „Coș de cumpărături” care se află în partea dreaptă-sus a paginii. Completați căsuțele obligatorii bifate cu *. Apasați butonul „Finalizare comandă”.

In cazul in care nu ați primit un email de confirmare a comenzii pe adresa de email specificată de dumneavostră, este posibil ca pașii de comandă să nu fi fost urmați în totalitate, caz în care vă rugăm să trimiteți un email cu detaliile comenzii la adresa contact@tiarstudio.ro. Comenzile se efectuează doar online. Livrările se efectuează doar pe teritoriul României.

Cum efectuez modificari in cosul de cumparaturi?

În tool-ul „Coș de cumpărături” apăsați butonul „Vezi Coșul”, in acea pagina putand face corecțiile dorite (adăugare/ eliminare produse), apoi apăsand butonul ”Actualizează coș”, comanda dumneavoastră se va actualiza în funcție de modificările efectuate.

Returnari

Cum returnez un produs?

Pentru returnarea unuia sau mai multor produse primul pas este trimiterea unei solicitari la adresa de e-mail contact@tiarstudio.ro.

Datele introduse trebuie sa fie complete (Nume/Prenume, email, telefon, numarul comenzii, etc.). Termenul de raspuns la solicitarea dumneavostra va fi de maxim 72 de ore lucratoare. Ulterior veti primi raspuns la solicitare impreuna cu detaliile suplimentare cu privire la instrucțiunile de returnare.

Starea produselor in momentul returnarii

Produsele trebuie să fie returnate în ambalajul original sau echivalent. Vă rugăm să folosiți o cutie de protecție pentru a preveni deteriorarea în timpul transportului, dacă este cazul.

Conform art. 7 alin. 1 din OG 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta si Legii nr. 51/2003, care aproba Ordonanța, „consumatorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, in termen de 14 zile lucrătoare, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care cad în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor”.

Procedura de returnare si mentiuni legale

Mentiuni legale

Datele personale vor fi folosite de www.tiarstudio.ro exclusiv în scopul declarat al acestui site, respectiv: comerț online. Informațiile din formularul de comandă vor fi folosite pentru a vă trimite confirmarea comenzilor, promoții, buletinele informative periodice, recomandări personalizate etc.

Iaacasa.ro nu face publice și nu vinde bazele de date conținând informații referitoare la datele personale ale Clienților săi.

Scopul colectării datelor este facturarea în vederea comerțului online.

Informațiile referitoare la cardurile bancare ale Clienților NU sunt stocate în baza de date a site-ului www.tiarstudio.ro, acestea fiind procesate și folosite strict de furnizorii de servicii de plată online. Iaacasa.ro nu este responsabil pentru eventualele probleme de securitate ale server-ului pe care sunt stocate aceste date.

Procedura de returnare produse

În situația de returnare a unuia sau mai multor produse, Clientul se obligă sa notifice www.tiarstudio.ro cu privire la intenția sa de a returna produsele achiziționate, prin orice mijloc de comunicare scrisă (e-mail/notificare scrisa/etc) în termen de maxim 14 zile lucrătoare de la primirea produselor.